Kategorier

Köpvillkor

Betalning

Samtliga priser för privatpersoner är angivna i SEK inklusive moms. Varans pris som gäller vid köptillfället anges i anslutning till respektive produkt.Fraktkostnad tillkommer och baseras på varornas vikt. Fraktkostnaden visas i Kassan och i Varukorgen längst ned på sidan.


Betalningsalternativ

Betala till Bankgiro
Betalning sker till vårt bankgiro 5727-1876.
När er betalning registrerats på vårt bankgiro levereras er beställning.

Kortbetalning
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, Mastercard samt alla svenska banker som erbjuder internetbetalningar, Handelsbanken, Nordea, Swedbank och SEB.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Thrustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankens så kallade 3D-secure teknik.

Läs mer om payson på www.payson.se

Faktura
Företag erbjuds att betala mot faktura, efter sedvanlig kreditprövning. En faktureringsavgift på 35:-utgår vid fakturering. Tar du emot din faktura som pdf, bifogat i e-mail, utgår ingen faktureringsavgift.

Hämta i vår butik
Du kan även beställa varor hos oss och själv hämta och betala i vår butik i Urshult.

Beställ gärna genom vår webbshop även om du föredrar att hämta i vår butik så får vi god tid att packa och stämma av att alla varor finns hemma för leverans.

Har du inte hämtat din beställning inom 8 dagar raderas din order.Leveranssätt

Vi levererar företrädesvis med transportföretaget DHL.

Till privatpersoner levereras varorna till en "servicepoint" (utlämningsställe) som DHL har avtal med i närheten av kundens adress. För ytterligare info besök www.servicepoint.se/ . DHL kommer att meddela vår kund att varorna finns för avhämtning. Detta kan ske på två sätt, antingen genom att skicka ett e-mail eller ett sms till kunden. Därför skall du som kund, vid köpets genomförande, markera i  förvalen på vilket av nämnda sätt du vill få ditt meddelande på. 

Till företag levereras varorna till företagets leveransadress.

Du kan beställa leverans till annan mottagare än den betalandes adress. Glöm då inte att ange såväl mottagarens leveransadress samt kontaktperson och telefon och i förekommande fall leveransdatum.


Leveranstid 
3-7 dagar

Ångerrätt
Du har rätt att byta vara, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Skicka då ett mail till oss med betalningsreferens samt vilken vara det gäller. Önskar du returnera varan så står du själv för fraktkostnaden och varan returneras i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten gäller även om varan har förstörts eller förändrats på grund av någon åtgärd som varit nödvändig för att undersöka varan, dock ska undersökningen ske med varsamhet och får inte vara mer omfattande än nödvändigt.

Efter att vi mottagit och kontrollerat varan sänder vi dig  ett utbetalningskort på varuvärdet alternativt återbetalar till ert konto. Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av LjusBoden AB.

Transportskada
Eventuell transportska skall omedelbart meddelas transportören (DHL) som signerar detta på transportsedeln. Skada som ej kunnat upptäckas vid mottagande skall meddelas senast 5 dagar efter mottagandet. Därefter accepteras ej reklamation. Reklamationer skall godkännas av LjusBoden AB innan ersättningsleverans kan ske eller att varan kan returneras.